Kültür & Sanat

BAŞKAN BOZKURT ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt 2018-2019 Eğitim- Öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

HAZİRAN AYI  BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Devrek Belediyesi 2019-2024 Döneminin üçüncü toplantısı olan Haziran Ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

BELEDİYEMİZDEN ÜCRETSİZ KUAFÖRLÜK HİZMETİ

Belediyemiz tarafından bakıma muhtaç, evinden çıkamayacak durumda olan yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için evde kuaförlük hizmeti verilecektir.

DEVREK BELEDİYESİ'NİN ACI GÜNÜ

Bir süredir tedavi gördüğü hastalığa yenik düşüp, hayatını kaybeden Devrek Belediyesi çalışanlarından Durmuş Akçabelen için belediye binası önünde cenaze töreni düzenlendi.

KIBRIS GAZİLERİNE MADALYALARI VERİLDİ

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü ve Devrek Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde yapılan Kıbrıs Barış Harekâtına katılan Gazilerimizi

BAŞKAN BOZKURT KADİR GECESİNİ KUTLADI

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AYRINTILAR
BAŞKANIMIZ ÇETİN BOZKURT'UN SİNEMA FİLMİ HEDİYESİ ÇOCUKLARIMIZIN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Devrek Belediyesi'nin çocuklarımız için organize ettiği ve Devrek Sinema Salonu’nda ücretsiz olarak gösterimi yapılan “Kuklalı Kök” adlı film çocuklarımızın beğenisini kazandı.