Kültür & Sanat

GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZ BAŞLADI

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Etkinlikleri başladı.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ PAYLAŞMAK AMACIYLA SOKAK İFTARLARI DÜZENLEYECEĞİZ”

Devrek Belediyesi, sokak iftarlarıyla Ramazan ayının bereketini paylaşacak.

İLÇEMİZDE 11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYI DOLU DOLU GEÇECEK

Devrek Belediyesi tarafından Ramazan ayının maneviyatını daha iyi hissetmek ve eski Ramazan geleneklerini yaşatmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

İLÇEMİZDE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı.

19 MAYIS 1919 TARİHİ, KURTULUŞ VE BAĞIMSIZLIK MEŞALESİNİN YAKILDIĞI GÜNDÜR

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İLÇEMİZDE SOKAKLAR KALICI VE KULLANIŞLI BİR ÜST YAPIYA KAVUŞUYOR

Devrek Belediyesi, daha yaşanabilir bir Devrek için ilçede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN  PİDE DENETİMİ

ZABITA EKİPLERİMİZDEN PİDE DENETİMİ

Devrek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini sıklaştırdı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "MADEN ŞEHİTLERİMİZİ, RAHMET, SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 17 Mayıs 2010’da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'nde meydana gelen maden kazasında şehit olan 30 madenci için bir anma mesajı yayımladı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "RAMAZAN AYI, TÜM İSLAM ALEMİNİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ BOLLUK, BEREKET, RAHMET VE MAĞFİRET ZAMANIDIR"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İLÇEMİZDE GENÇLİK HAFTASI KUTLANDI

İlçemizde Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

GENÇLERDEN BAŞKANIMIZA GENÇLİK HAFTASI ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençleri makamında ağırladı.