Kültür & Sanat

DEVREK BELEDİYESİ'NDEN YOLCU BEKLEME DURAĞI

Devrek Belediyesi tarafından Bastoncular Çarşısı önüne ve karşısına yolcu bekleme durağı yapım ve montaj çalışmaları başladı.

AYRINTILAR
BAŞKAN BOZKURT; “GRAMAJI DÜŞÜK EKMEKLE SAVAŞIYORUZ”

Devrek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince bugün ilçemizde bulunan ekmek fırınları denetledi.

BAŞKAN BOZKURT BAŞARIYI TEBRİK ETTİ

Ankara’da yayıncılık hizmeti veren Pusula Sahaf Kitapevi tarafından, bu yıl ilki düzenlenen 1.İnat ve Emek Ödülü’ne İbrahim Tığ ve Şükran Yılmaz layık görüldü.

TÜRKİYE BADMİNTON FEDERASYONU BAŞKANI’NDAN BAŞKAN BOZKURT’A MİLLİ TAKIM FORMASI

Geçtiğimiz günlerde Badminton Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan Devrek Belediye Spor Kulübü sporcularına, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt forma, ayakkabı, eşofman gibi malzeme desteğinde bulunmuştu.

BAŞKAN BOZKURT HEYELANZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt geçtiğimiz günlerde heyelanzedelere yapılacak konutlar hakkında Ankara Afet ve Acil Durum(AFAD) Yönetim Başkanlığına ziyaretler gerçekleştirmişti.

DEVREK BELEDİYESİ BÖLGENİN İLK TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI

Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısında Belediye çalışanları bir araya geldi.

DEVREK BELEDİYESİ HALK PAZARINI DAHA GÜVENLİ HALE GETİRDİ

Devrek Belediyesi vatandaşlara alışverişlerini yaparken huzur ortamı sağlamak amacıyla ilçe pazarında güvenlik kameralarını devreğe soktu.

BAŞKAN BOZKURT HEYELANZEDELER İÇİN AFAD’TA

Devrek Karşıyaka Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda meydana gelen heyelan felaketi sonucunda birçok vatandaşımızın evi kullanılamayacak duruma gelmişti.

DEVREK KENT KONSEYİ’NDEN ÖĞRENCİLERE AFET VE ACİL DURUM EĞİTİMİ

Devrek Kent Konseyi tarafından Gazi Orta Okulu öğrencilerine afet bilincini artırmak amacıyla afet ve acil durum eğitimi verildi.

ÇOLAKPEHLİVAN KÖYÜ’NDE “İNTERNETLE HAYAT KOLAY” EĞİTİMİ VERİLDİ

Devrek Çolakpehlivan Köyü’nde Dijital Okuryazarlık ve Dijital Pazarlama eğitimi düzenlendi. D

DEVREK BELEDİYESİ İZMİR ULUSLARARASI TURİZM FUARINDA

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli buluşmalarından TRAVEL TURKEY İZMİR Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi, 5-7 Aralık 2019 tarihlerinde kapılarını 13. kez dünya turizmine açtı.

AYRINTILAR
Devrek Belediye Meclisi 2019 yılının son toplantısını gerçekleştirdi.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başkanlığında gerçekleşen toplantı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve maden şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.