Kültür & Sanat

SU İŞLERİ EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI UZUNÇAY MEVKİİ'NDE SÜRDÜRÜYOR

Su İşleri ekiplerimiz yaptıkları içme suyu ana hat yenileme çalışmalarıyla ilçemizin içme suyu konusunda gelecek 50 yılını garanti altına alıyor.

İTFAİYE EKİPLERİMİZDEN İLÇE JANDARMA KARAKOLU'NDA YANGIN TATBİKATI

İtfaiye Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından İlçe Jandarma Karakolu'nda yangın tatbikatı düzenlendi.

AYRINTILAR
300 KİŞİLİK KYK YURDUNUN ÇEVRESİNDE PARKE VE KALDIRIM DÜZENLEME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Belediyemize bağlı ekipler tarafından 300 Kişilik KYK Kız Yurdu'nun çevresinde parke ve kaldırım düzenleme çalışmaları yapılıyor.

DEVREK TOKİ'DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'nin büyük gayretleriyle ihaleye çıkartılan Devrek TOKİ Projesinde şuana kadar çalışmaların % 80'den fazlası tamamlanmış durumda.

İLÇEMİZDE ATA’MIZIN SEVDİĞİ ŞARKILAR KONSERİ DÜZENLENDİ

Devrek’te “ATA’mızın Sevdiği Şarkılar Konseri” düzenlendi.

BELEDİYEMİZ, AKMERCAN İLE HİSSE ORTAĞI OLDU

Devrek Belediyesi, Akmercan Batıkar Doğalgaz şirketinin % 1 oranında hisse ortağı oldu.

BÜYÜK ÖNDERİMİZ ATATÜRK İLÇEMİZDE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79.yıldönümü dolayısıyla ilçemizde anma programı düzenlendi.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "BÜYÜK ÖNDERİMİZ ATATÜRK'Ü SAYGI, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

DEVREK IRMAĞI ISLAH PROJESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Devrek Irmağı’nda Bölge Trafikten Saraçoğlu Petrole kadar taşkın korumayla ilgili çalışmalar yapılıyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “UZUN MEHMET, TAŞ KÖMÜRÜNÜ BULARAK BÖLGEMİZİN KADERİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİR”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 8 Kasım Uzun Mehmet'i Anma ve Kömür Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ (OSB) İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Devrek-Gökçebey arasında bulunan Çukur Mevkii'nde kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için Devrek TSO’da istişare toplantısı düzenlendi.

İLÇEMİZDE “ALKOL VE UYUŞTURUCYLA MÜCADELE PANELİ” DÜZENLENDİ

Devrek Belediyesi, Devrek Kent Konseyi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizde bugün “Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Paneli” düzenlendi.