Kültür & Sanat

HABERLER

BAŞKAN BOZKURT; “ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN GELECEK İÇİN BESLEDİĞİ UMUTLARA MİLLETÇE LAYIK OLMALIYIZ”

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bozkurt mesajında;

DEVREK BELEDİYESİ KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Devrek Belediye Meclisi 2019 yılı Kasım ayı olağan meclis toplantısı Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başkanlığında yapıldı.

DEVREK BELEDİYESİ MEVLİD KANDİLİ DOLAYISIYLA CAMİLERE LOKUM DAĞITTI

Mevlid Kandili münasebetiyle Devrek Belediyesi tarafından İlçemize bağlı bulunan camilerimilere lokum dağıtıldı.

DEVREK BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN BOZKURT MEVLİD KANDİLİ MESAJI YAYIMLADI

Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Hazreti Muhammet (s.a.v)’in doğum günü olan Mevlid Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

ÖZEL BOLU ÇAĞSU HASTANESİ DEVREK BELEDİYE SPOR’A SAĞLIK SPONSORU OLDU

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Özel Bolu Çağsu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir’i ziyaret etti.

DEVREK BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAZ BİR CUMHURİYET GECESİ

Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümü münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleyen Devrek Belediyesi, Devrek halkına unutulmaz bir Cumhuriyet gecesi yaşattı.

DEVREK’TE CUMHURİYET ÇOŞKUSU BAŞLADI

Devrek Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 96. Yılı münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında bir dizi program düzenlendi.

BAŞKAN BOZKURT’UN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

DEVREK BELEDİYESİ KALDIRIM İŞGALİNE KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Geçtiğimiz günlerde, kaldırım ve yaya geçitlerine usulsüz şekilde park eden araçlara karşı denetimlerini sıklaştırıp Encümen kararıyla cezai yaptırım uygulayan Devrek Belediyesi, kaldırım işgallerine karşı da harekete geçti.

KARŞIYAKA TAHSİLAT BÜROSU FAALİYETE BAŞLIYOR

İlçemiz Karşıyaka Mahallesi’nde, Devrek Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı tahsilat bürosu 21 Ekim 2019 Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

DEVREK BELEDİYESİ 1. OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Devrek Belediyesi 1. olağanüstü Meclis Toplantısı, Devrek Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

AYRINTILAR
BAŞKAN BOZKURT; “SÖZ VERDİK, SÖZLERİMİZİ TUTMAYA DEVAM EDİYORUZ.”

Devrek Belediyesi ve iş adamı Atilla Genç’in katkılarıyla Gazi Orta Okulu’nda oluşturulan Robotik ve Kodlama sınıfı hizmete açıldı.