Kültür & Sanat

TATBİKAT EĞİTİMİ İÇİN EGEMENLİK MESİRE ALANIMIZ TERCİH EDİLDİ

Korunmaya muhtaç gençlerimiz için yapılan tatbikat eğitimi için Egemenlik Mesire Alanımız tercih edildi.

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gaziler Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında anma programı düzenlendi.

2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI NEDENİYLE KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

2018-2019 Eğitim öğretim yılının başlaması ve ilköğretim haftası dolayısıyla kaymakamlık binası önünde çelenk koyma programı düzenlendi.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ;  “TÜRKİYE’NİN DAHA GÜÇLÜ, SAYGIN VE ÇAĞDAŞ BİR KONUMDA BULUNMASI EĞİTİMLE MÜMKÜNDÜR”

BAŞKAN SEMERCİ; “TÜRKİYE’NİN DAHA GÜÇLÜ, SAYGIN VE ÇAĞDAŞ BİR KONUMDA BULUNMASI EĞİTİMLE MÜMKÜNDÜR”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

"HOŞ GELDİN BEBEK" PROJEMİZ İLGİ ODAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından Sosyal Belediyecilik anlayışıyla harekete geçirdiğimiz "HOŞ GELDİN BEBEK" projemiz ilgi odağı olmaya devam ediyor.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA SEMERCİ KÖPRÜ TALEBİNDE BULUNDU

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Zonguldak AK Parti Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu ile birlikte Devlet Su işleri Genel Müdürü Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret etti.

" HOŞ GELDİN BEBEK" ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz "HOŞ GELDİN BEBEK" projemiz kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor.

EGEMENLİK MESİRE ALANIMIZDA MESCİT ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz tarafından Egemenlik Mesire Alanımızda Mescit yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Eylül ayı olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci başkanlığında gerçekleştirildi.

"HOŞ GELDİN BEBEK" ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla 1 Ocak 2018'den itibaren sürdürdüğümüz projemiz tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN SEMERCİ BAKAN DÖNMEZ’E BASTON TAKDİM ETTİ

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelen Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Belediye Başkanımız Mustafa Semerci tarafından Devrek Bastonu takdim edildi.