Kültür & Sanat

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "İÇME SUYUMUZ TÜRKİYE'NİN EN KALİTELİ VE SAĞLIKLI SULARI ARASINDA YER ALIYOR"

Su İşleri ekiplerimiz içme suyu şehir içi şebeke ana hat yenileme çalışmalarını İsmetpaşa Mahallesi Ustaevyanı Sokak'ta sürdürüyor.

KARŞIYAKA MAHALLESİ’NİN BÜYÜK BÖLÜMÜ BU YIL DOĞALGAZA KAVUŞACAK

İlçemizde 2017 doğalgaz yatırım çalışmaları devam ediyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “EGEMENLİK MESİRE ALANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Devrek Belediyesi, Egemenlik Mesire Alanı’nda yaptığı düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “DEVREK IRMAĞI ISLAH PROJESİ, İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJE”

Devrek’in çehresini değiştirecek olan Devrek Irmağı Islah Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

TEL SOKAK’IN ÜST YAPISINI YENİLİYORUZ

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler üst yapı yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

İlçemizde 2017 yılı doğalgaz çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. Ağalar Mahallesi Fazilet Sitesi civarında başlayan çalışmalar şuanda tüm hızıyla devam ediyor.

DEVREK IRMAĞI ISLAH ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

22 Milyon TL'ye mal olacak olan Devrek Irmağı Islah Projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

DEVREK BİRLİK VE KARDEŞLİK STK PLATFORMUNDAN BAŞKAN SEMERCİ’YE ZİYARET

Devrek Birlik ve Kardeşlik STK Platformu üyeleri Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti.

YAZ ETKİNLİKLERİMİZDE VATANDAŞLARIMIZ UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞADILAR

Devrek Belediyesi tarafından bölgemizde yaz aylarının vazgeçilmezi olan gıda ve alışveriş stantlarında yapılan yaz etkinliklerinde vatandaşlarımız unutulmaz bir akşam yaşadılar.

EGEMENLİK MESİRE ALANI DÜZENLEME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

EGEMENLİK MESİRE ALANIMIZ 7'DEN 70' HER YAŞTAN VATANDAŞIN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA GELEBİLECEĞİ BİR SOSYAL YAŞAM ALANI HALİNE GELİYOR.

OTOPARKLARIMIZ İLÇEMİZİ ARAÇ TRAFİĞİ VE PARK KONUSUNDA RAHATLATTI

Belediyemiz tarafından ilçemize kazandırılan 300 araçlık Katlı Otoparkımız ve 160 araçlık Yeraltı Otoparkımız ilçemizi rahatlattı

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ,“İLÇEMİZE PRESTİJLİ BİR MEYDAN YAPIYORUZ”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci Meydan Düzenleme Projesi kapsamında yapılan çalışmaların % 80 oranında tamamlandığını belirtti.