Kültür & Sanat

VALİ BEKTAŞ’TAN BAŞKAN SEMERCİ’YE ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde ilimize atanan Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, ilk kez Devrek’e gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

TOKİ YÖNETİCİLERİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA SEMERCİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

TOKİ Konutlarının teslim sürecinden ve taşınma işleminden sonra oluşturulan Site Yönetim Ekibi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci’yi makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SEMERCİ MEVLİD KANDİLİ’Nİ KUTLADI

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BELEDİYEMİZDEN VATANDAŞLARA KANDİL İKRAMI

Mevlid-i Nebi Haftası olması dolayısıyla Merkez Ulu Camii’de kur’an ziyafetinin ardından Belediyemiz tarafından vatandaşlara ikramda bulunuldu.

BUGÜN BEŞ BEBEĞİMİZE DAHA “HOŞ GELDİN” DEDİK

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz “Hoş Geldin Bebek” projesiyle bebeği yeni doğan ailelerimize ziyaretlerimiz devam ediyor.

AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz, altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN SEMERCİ’DEN DEVREKLİ MARATONCU TATBUL’A KUTLAMA

40.Uluslararası İstanbul Maratonuna katılan Devrekli emekli öğretmen maratoncu Emin Tatbul, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

3 PUANI 3 GOLLE ALDIK

Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor, kendi sahasında Kaynaşlı Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK İLÇEMİZDE TÖRENLERLE ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 80. yıldönümü dolayısıyla törenlerle anıldı.

DEVREK’TEKİ DEPREM TATBİKATI GERÇEĞİ ARATMADI

Egemenlik Mesire Alanında yapılan deprem tatbikatı gerçeği aratmadı.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ; “BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, BÜTÜN İNSANLIĞIN SEVGİSİNİ VE SAYGISINI KAZANMIŞ BÜYÜK BİR LİDER VE DEVLET ADAMIDIR.”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 80.yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

BAKAN ERSOY'UN EŞİ PERVİN ERSOY'DAN İLÇEMİZE ZİYARET

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, beraberindeki "Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği" üyeleriyle beraber ilçemizi ziyaret etti.