Kültür & Sanat

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit olan kahraman vatan evlatlarımız için başsağlığı mesajı yayımladı.

DEVREK BELEDİYESPOR’DAN BOMBA TRANSFER

Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor transfer bombasını patlattı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "ALLAH ORDUMUZUN YAR VE YARDIMCISI OLSUN"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye Afrin’de terör örgütlerine yönelik yaptığı Zeytin Dalı Operasyonuyla ilgili bir mesaj yayımladı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "SEVGİLİ ÇOCUKLARIMIZIN KARNE HEYECANLARINI YÜREKTEN PAYLAŞIYORUM"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

BAŞKANIMIZ KADRO HAKKI VERİLEN İŞÇİLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Belediyemizde çalışan kadro hakkı verilen işçilerimizle bir araya geldi.

ÇAY 7 SOKAK'IN İÇME SUYU HATLARI YENİLENİYOR

Su İşlerimiz tarafından Yeni Mahalle Çay 7 Sokak'ın içme suyu şehir içi şebeke ana hatları yenileniyor.

CUMHURİYET MEYDANIMIZA AHŞAP KENT MOBİLYALARI YERLEŞTİRİLMEYE BAŞLADI

Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Çalışmalarımız devam ediyor.

BELEDİYEMİZ İLE TÜM BEL SEN ARASINDA TOPLU SÖZLEŞME İMZALANDI

Devrek Belediyesi ile Tüm Bel Sen Zonguldak Şubesi arasında 2 yıllık süreyi kapsayacak toplu sözleşme imzalandı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "BASIN, DÜŞÜNCE, ANLATIM VE HABER ALMA ÖZGÜRLÜĞÜNÜN EN ETKİLİ ARACIDIR"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

2018 YILININ İLK  MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2018 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Devrek Belediye Meclisi 2018 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

DEVREK İMAM HATİPLİLER DERNEĞİNİN YENİ YÖNETİMİNDEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

Devrek İmam Hatipliler Derneği (ÖNDER) Başkanı Osman Bayraklı ile yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret ettiler.