Kültür & Sanat

15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI PROJESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Devrek Belediyesi tarafından Eski Terminal Alanında hayata geçirilen 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

HALKIMIZA MÜJDE, TOKİ KAYITLARI BAŞLIYOR

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin hayata geçirilmesi için büyük çaba harcadığı Devrek TOKİ Projesinde başvuru kayıtları başlıyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “RAMAZAN AYI, RAHMET, MAĞFİRET VE ŞEFKAT AYIDIR”

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

KATLI OTOPARKIMIZ HİZMETE AÇILDI

İlçemizde otopark sorununa çözüm bulmak amacıyla hayata geçirilen Katlı Otopark vatandaşların hizmetine açıldı.

BAŞKAN SEMERCİ’DEN ÖDÜLLÜ MARATONCU TATBUL’A KUTLAMA

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, çeşitli maratonlara katılarak önemli dereceler elde eden Devrekli emekli öğretmen M.Emin Tatbul’u makamında ağırladı.

İLÇEMİZDE MİLLİ İRADE VE DEMOKRASİNİN ÖNEMİ KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Devrekli Araştırmacı Yazar Ahmet Yaşar Akkaya, milli irade ve demokrasinin önemi hakkında bilgiler verdi.

ATATÜRK’Ü ANMA HALK YÜRÜYÜŞÜ İLE  BANDO KONSERİ DÜZENLENDİ

ATATÜRK’Ü ANMA HALK YÜRÜYÜŞÜ İLE BANDO KONSERİ DÜZENLENDİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk’ü Anma Halk Yürüyüşü ile Belediye Şehir Bandosu konseri düzenlendi.

İLÇEMİZDE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı.

BAŞKAN SEMERCİ’DEN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

BAŞKAN SEMERCİ MAKAMINDA GENÇLERİ AĞIRLADI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençleri makamında ağırladı.

BAŞKAN SEMERCİ’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Egemenlik Mesire Alanını gezerek aileleriyle birlikte piknik keyfi yapan annelerin Anneler Gününü kutladı.

BAŞKAN SEMERCİ, “EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ OLAN ANNELERİMİZ BAŞTACIMIZDIR

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.