Kültür & Sanat

GAZİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA İLÇEMİZDE KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçemizde kutlama programı düzenlendi.

AYRINTILAR
 “AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZ, BİZİ BİZ YAPAN VE MİLLET OLMA BİLİNCİNİ OLUŞTURAN TEMEL DEĞERLERİMİZDİR”

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İLÇEMİZDE İLKÖĞRETİM HAFTASI TÖRENLE KUTLANDI

İlçemizde 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

BAŞKAN SEMERCİ, “’OKULLARIMIZA VE EĞİTİME VERDİĞİMİZ DESTEKLER DEVAM EDECEK

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, İlköğretim Haftası dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan'ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN SEMERCİ’NDEN MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZE ZİYARET

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci İlköğretim Haftası kutlama etkinliklerinin ardından Karşıyaka 100.Yıl İlkokulunda okula yeni başlayan sevgili çocuklarımızla bir araya geldi.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN"

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayımladı.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Doğalgaz çalışmaları ilçemizde Kurban Bayramı'nın ardından tekrar başladı.

ZABITA EKİPLERİMİZDEN BAŞKANIMIZA ZABITA HAFTASI ZİYARETİ

Devrek Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Uzunsoy ile beraberindeki zabıta müdürlüğü ekipleri Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'ye ziyarette bulundular.

YEŞİLBAŞLAR SOKAK’IN İÇME SUYU HATTI YENİLENİYOR

Su İşleri ekiplerimiz içme suyu şehir içi şebeke ana hat yenileme çalışmalarını İsmetpaşa Mahallesi Yeşilbaşlar Sokak’ta sürdürüyor.

DEVREK BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI

Devrek Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, başkanlığında yapıldı.

AYRINTILAR

"ZABITA TEŞKİLATININ 191.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN"

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Zabıta Teşkilatı’nın 191.kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

YEŞİLBAŞLAR SOKAK'TA YAĞMUR SUYU ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından İsmetpaşa Mahallesi Yeşilbaşlar Sokak'ta yağmur suyu hattı çalışması yapılıyor.