Kültür & Sanat

İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENDİ

İlçemizde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenlendi.

İLÇE PROTOKOLÜMÜZDEN ŞEHİDİMİZ OKAN KORKUT’UN KABRİNE ZİYARET

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İlçe protokolümüz tarafından Aziz Şehidimiz Uzman Çavuş Okan Korkut'un Yılanlıcakuz Köyü'ndeki kabri ziyaret edildi.

AYRINTILAR
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VE EBEDİYETE İNTİKAL EDEN GAZİLERİMİZ ANISINA MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimiz için Ulu Camii'de Mevlid-i Şerif okutuldu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ ANISINA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

15 Temmuz Şehitlerimiz anısına ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında fotoğraf sergisi düzenlendi.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “29.ULUSLARARASI DEVREK BASTON VE KÜLTÜR FESTİVALİMİZİ AĞUSTOS AYI İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ “

Bu yıl 29.su düzenlenecek olan Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali 17-18- 19 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “ALLAH, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMESİN”

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

DEVREK BELEDİYESİ’NDEN 08.08.2018 TARİHİNE ÖZEL TOPLU NİKÂH ORGANİZASYONU

08.08.2018 özel tarihi dolayısıyla Devrek Belediyesi tarafından toplu nikâh töreni düzenlenecek.

İLÇEMİZ SEL VE SU TAŞKINLARINA KARŞI DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR

Devrek Irmağı’nda Bölge Trafikten Saraçoğlu Petrole kadar taşkın korumayla ilgili çalışmalar yapılıyor.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, " 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLU OLSUN"

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

MİLLETVEKİLİMİZ AHMET ÇOLAKOĞLU’NDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

"HOŞGELDİN BEBEK" ZİYARETLERİMİZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

"HOŞGELDİN BEBEK" Projesi kapsamında bu tarih itibariyle yeni doğan bebeklerimizin ailelerine ilçe merkezimizde ve köylerimizde ziyaretlerde bulunuyoruz.

DEVREK BELEDİYESPOR GÖREV DAĞILIMI YAPTI

Devrek Belediyespor yeni yönetim kurulu genel kurul sonrası ilk defa toplanarak görev dağılımı yaptı.