Kültür & Sanat

DEVREK BELEDİYESİ KANDİL LOKUMU DAĞITTI

Regaib Kandili münasebetiyle Devrek Belediyesi tarafından kandil gecesi vatandaşlarımıza ikram edilmek üzere özel olarak hazırlanan lokumlar, İlçemizde bulunan tüm camilere dağıtıldı.

DEVREK BELEDİYESİ DEVREK’İ RENKLENDİRİYOR

Geçtiğimiz günlerde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan Karşıyaka Mahallesi Mezarlıkbaşı Sokak’ta bulunan duvarda görsel tasarım çalışmaları yapıldı.

ANLAMLI TARİHTE DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Devrek’te evlenme tarihlerinin özel olmasını isteyen Selma Erman ve Cengiz Adıyaman çifti, 20.02.2020 tarihinde dünya evine girdi.

MESUT ÖZİL’DEN MEMLEKETİNE DESTEK

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, memleketi Devrek'te adına yapılan Mesut Özil tesislerinin tamamlanması için destek verdi.

DEVREK BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN BOZKURT’UN SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Sevgililer Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Bozkurt mesajında;

BAŞKAN BOZKURT SEVGİLİLER GÜNÜNDE DE HALKIMIZIN İÇİNDEYDİ

Her zaman vatandaşlarımızın yanında bulunan ve her zaman onlarla iç içe olan Belediye Başkanımız Çetin BOZKURT, Sevgililer Gününde de Devreklileri kucakladı.

İLÇİMİZDE MÜFİDE GÜZİN ANADOL ANILDI

Devrekli şair-yazar Müfide Güzin Anadol için Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği(ROSAK) tarafından vefatının 15. Yılında anma programı düzenlendi.

ÖĞRENCİLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Devrek Belediyes tarafından Fatih İlkokulu öğrencilerine sıfır atık eğitimi verildi.

ÖĞRENCİLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ

DEVREK’TE TURİZM KONULU TOPLANTI DÜZENLENDİ

Devrek Kaymakamlığı tarafından Devrek’te turizm potansiyelinin geliştirilmesine yönelik toplantı düzenlendi.

DEVREK BELEDİYESİ AFFETMEDİ!!!

Devrek sebze meyve pazarında satış yapan bir esnaf, fiyat etiketi ile alakalı kurallara uymadığı için, Devrek Belediye Encümeni tarafından geçici bir süre pazardan men edildi.

DEVREK KAYMAKAMI ÜMİT ALTAY DEVREK KENT KONSEYİNİ ZİYARET ETTİ

Devrek Kent Konseyi Yürütme Kurulu tarafından Devrek Belediyesi Kent Konseyi bürosunda Devrek Kaymakamı Ümit Altay'ın da katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.