Kültür & Sanat

BAŞKAN SEMERCİ’DEN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

SU İŞLERİ EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İlçenin birçok noktasında içme suyu şehir içi şebeke ana hat ve abone bağlantı hatlarını yenileyen Devrek Belediyesi, çalışmalarına yaz-kış demeden aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN SEMERCİ 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

DEVREK BELEDİYESİ, SOKAKLARIN ÜST YAPISINI BİR BİR YENİLİYOR

Devrek Belediyesi, yaz-kış demeden üst yapı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

DEVREK BELEDİYESİ SON 3 AYDA 1500 METRELİK YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMASI YAPTI

Devrek Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü alt yapı çalışmalarıyla ilçenin daha güçlü ve sağlam bir alt yapıya kavuşmasını hedefliyor.

DEVREK BELEDİYESİ 2018 YILINDA 283 BEBEĞE “HOŞGELDİN” DEDİ

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci tarafından başlatılan “Hoşgeldin Bebek” Projesi büyüyerek devam ediyor.

BAŞKAN SEMERCİ BÜYÜK MADENCİ YÜRÜYÜŞÜNÜ ANDI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 4-8 Ocak Büyük Madenci Yürüyüşünün 28’ncı yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

2019 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Devrek Belediye Meclisi 2019 yılı Ocak ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “ 2019 YILINDA DA İLÇEMİZİ HER YÖNDEN DAHADA İLERİYE GÖTÜRMENİN HEYECANI VE ÇABASI İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

DEVREK’TE ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Devrek Belediyesi, daha sağlıklı, sorunsuz bir alt ve üst yapı için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

DEVREK ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDEN BAŞKAN SEMERCİ’YE ZİYARET

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrek Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Hasan Turgal ile beraberindekileri makamında ağırladı.

BAŞKAN SEMERCİ,

BAŞKAN SEMERCİ, "VATAN ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY, İSTİKLAL MARŞI'NI KALEMİYLE DEĞİL, YÜREĞİYLE YAZMIŞTIR”

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 82’nci yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.