Kültür & Sanat

HABERLER

DEVREK BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN BOZKURT MİRAÇ KANDİLİ DOLAYISIYLA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Miraç Kandili münasebetiyle vatandaşlarımıza kandil simidi dağıttı.

DEVREK BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN BOZKURT;

Devrek Belediye Başkanı Sayın Çetin Bozkurt, Miraç Kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ: “MADEN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUM”

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 3 Mart 1992 tarihinde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Kozlu Müessese Müdürlüğü’ne bağlı maden ocağında meydana gelen grizu faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerimiz için anma mesajı yayımladı.

DEVREK’TE BİR MERDİVEN ÇALIŞMASI BİTİYOR, BAŞKA MERDİVEN ÇALIŞMASI BAŞLIYOR

Devrek Belediyesi, vatandaşlar için hayatı kolaylaştıracak hizmetler yapmaya devam ediyor.

AYRINTILAR
BAŞKAN SEMERCİ, “ŞAİR YAZARIMIZ MÜFİDE GÜZİN ANADOL’U SAYGI, SEVGİ VE RAHMETLE ANIYORUM”

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Devrekli Şair Yazar Müfide Güzin Anadol’un vefat yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

DEVREK’TE AĞAÇLANDIRMA VE ÇİÇEKLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Devrek Belediyesi Park, Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin muhtelif yerlerinde çalışmalarını sürdürüyor.

AYRINTILAR
ŞEHİT PİYADE ONBAŞI FERHAT YILMAZ KAVAK İLE ŞAİR YAZAR MÜFİDE GÜZİN ANADOL’UN İSİMLERİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Devrek Belediye Meclisi 2019 yılı Şubat ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

MEKEKLER SOKAK’IN ÜST YAPISI YENİLENİYOR

Devrek Belediyesi, içme suyu ana hat ve abone bağlantı hattı, doğalgaz, yağmur suyu, elektrik gibi alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı sokakların tahrip olan, kullanışsız hale gelen üst yapılarını yeniliyor.

340 BİN M2 PARKE, 51 BİN M2 SICAK ASFALT

Devrek Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda başlattığı üst yapı yenileme çalışmalarıyla Devrek’e yeni bir görünüm kazandırıyor.

BAŞKAN SEMERCİ’DEN YARIYIL TATİLİ MESAJI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

SU İŞLERİ EKİPLERİMİZ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

İlçenin birçok noktasında içme suyu şehir içi şebeke ana hat ve abone bağlantı hatlarını yenileyen Devrek Belediyesi, çalışmalarına yaz-kış demeden aralıksız sürdürüyor.