Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Semerci mesajında, “Kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara taşınmasını sağlayan yaşlılarımız, hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Tarihin her döneminde milletimiz yaşlılarını el üstünde tutup baş tacı etmiştir. Toplumumuzun önemli kısmını oluşturan değerli büyüklerimiz toplumumuzun temel direkleri, yol göstericilerimizdir. Yaşlılarımıza el uzatmak, sorunlarını çözmek, hiçbir sıkıntı çekmeden hayatlarını sürdürebilecekleri ortamı hazırlamak hepimizin en temel görevidir. Yaşlılarına sahip çıkmayan bir toplum, geleceğine yön veremez. Büyüklerine saygı duymayan ve sahip çıkmayan toplumlar sağlıklı bir gelecek inşa edemezler. Yaşlılarımıza sadece yılın belirli günlerinde değil, her zaman hürmet edilmesi ve ilgi gösterilmesi gerekir. Devrek Belediyesi olarak, yaşlılarımızın huzur ve refah içinde yaşayabilmeleri adına gösterdiğimiz çaba ve gayretlerimiz bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir.

Bütün kıymetli büyüklerimizin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyor, ellerinden öpüyorum" dedi.