Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler üst yapı yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor.

Ekiplerimiz alt yapı yenileme çalışmalarımızın  tamamlandığı sokaklarımızın kullanışsız hale gelen üst yapılarını yeniliyor. Yapılan çalışmalarla sokaklarımız daha kalıcı ve kullanışlı bir üst yapıya kavuşuyor. Çalışmalarımız şuanda İsmetpaşa Mahallesi Candan Sokak’ta devam ediyor. Candan Sokak’ın birinci bölümünde üst yapı yenileme çalışmaları sürerken ikinci bölümünde çalışmalar yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “ İlçemizin alt ve üst yapı bakımından sorunsuz bir hale gelmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.  İçme suyu şehir içi şebeke ana hat yenileme, elektrik, doğalgaz, yağmur suyu gibi alt yapı çalışmalarımızın tamamlandığı sokaklarımızın üst yapılarını yeniliyoruz. Sokaklarımız bir yandan daha güzel bir görünüme kavuşurken bir yandan da kaldırımların genişlemesiyle birlikte daha kullanışlı geliyor. Daha yaşanabilir bir Devrek için kıymetli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle çalışmalarımız devam edecek” dedi. Çalışmalarımız belirli bir plan ve program dahilinde sürecek” dedi.