Çalışmalar kapsamında bir yandan bisiklet, koşu ve yürüyüş yolları devam ederken bir yandan kamelyalı oturma alanları için yollar yapılıyor. Ayrıca Egemenlik Mesire Alanımızın çevresini telle çeviriyor, daha güvenli hale getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilçemiz çok güzel ve kullanışlı bir sosyal yaşam alanına kavuşuyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Düzenleme çalışmalarıyla Egemenlik Mesire Alanımızı daha modern ve kullanışlı hale getiriyoruz. Çalışmalar kapsamında çocuklarımız ve gençlerimiz için mevcut oyun alanlarının yanında macera parkı adı altında yeni oyun ve eğlence alanları yapıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız için yeni yürüyüş, bisiklet ve koşu yolları ile çadırlı oturma alanlarının yerine ahşap kamelyalı oturma alanları yapıyoruz. Oturma alanlarımızın yanına barbekü yapıyor, çimlendirme ve çiçeklendirme çalışmasıyla mesire alanımızı daha güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Doğal bir güzelliğe sahip olan Egemenlik Mesire Alanımızda estetik dokunuşlar yaparak hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih bir ortam oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çalışmalarımız tamamlandığında mesire alanımız 7’den 70’e her yaştan vatandaşımızın gönül rahatlığıyla gelebileceği bir sosyal yaşam alanı haline geliyor” dedi.