Devrek Belediye Meclisi 2017 yılı Ekim ayı olağan meclis toplantısı Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında yapıldı.

Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündemdeki ve gündeme sonradan eklenen konular görüşüldü.  İlk olarak Türlü İşler Komisyonu kararları ele alındı. 12 madde Türlü İşler Komisyonundan geldiği şekliyle kabul edilirken, 1 madde ise yeniden görüşülmek üzere komisyona havale edildi. İsmetpaşa Mahallesi Bozoğlu Çıkmaz Sokak 72 ada 30 parsel nolu taşınmazın imar planı değişikliği ile Eski Mahalle Alparslan Sokak 134 ada 5,6,7 parsellerde bulunan yolun genişletilmesi konuları İmar Komisyonuna havale edildi.  Son olarak Devrek’te bulunan yaya geçitlerinin tespit edilmesi ve gerekli trafik düzenlemesi yapılması ile ilgili önergenin görüşülerek Türlü İşler Komisyonuna havale edilmesinin ardından toplantı sona erdi.