Devrek Belediyesi, Devrek Kent Konseyi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle 7 Kasım 2017 Salı günü Devrek’te “Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Paneli” düzenlenecek.

Saat 14.00’te Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan panelde alkol ve uyuşturucunun gençler arasında yaygınlaşması,  zararları ve bu alışkanlıklardan nasıl kurtulabileceği gibi konular ele alınacak.

Alkol ve uyuşturucunun aile ve toplum üzerindeki etkilerinin de görüşüleceği panele konuşmacı olarak BEÜ Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nuray Atasoy, Aile Danışmanı Semra Merdivan ile Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nejdet Özkan katılacak.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci,  Devrek Kent Konseyi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenleyecekleri “Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Paneli” ne tüm Devrek halkını davet etti.