Devrek Belediyesi, ilçe halkına daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla WhatsApp Çözüm Hattını hizmete sundu.

Devrekliler artık 0545 372 0 372 numaralı çözüm hattını telefon rehberlerine kaydederek telefonlarında yüklü olan WhatsApp uygulaması ile her türlü şikâyet, istek ve taleplerini görüntülü veya yazılı bir şekilde belediye yetkililerine iletebilecek.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin talimatları doğrultusunda kurulan ve kısa süre içerisinde hizmete geçirilen çözüm hattı sayesinde Devrek halkı, belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan WhatsApp hattını kullanabilecekler.

Belediye Başkanı Mustafa Semerci WahtsApp çözüm hattıyla ilgili olarak, “Vatandaşlarımız, Belediyemiz ile ilgili talep ve şikâyetlerini WhatsApp üzerinden 0545 372 0 372  numaralı çözüm hattından bizlere ulaştırabilecekler. İletişim merkezimizde görevli arkadaşlarımız da gelen talep veya şikayetleri ilgili müdürlüklerimize aktaracak ve böylelikle çözüme hızlı ve etkin şekilde ulaşılacak” dedi.