Devrek Belediyesi, Devrek Kent Konseyi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizde bugün “Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Paneli” düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te düzenlenen panele konuşmacı olarak BEÜ Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Nuray Atasoy, Aile Danışmanı Semra Merdivan ile Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nejdet Özkan katıldı.

Panelde alkol ve uyuşturucunun gençler arasında yaygınlaşması, zararları ve bu alışkanlıklardan nasıl kurtulabileceği, alkol ve uyuşturucunun aile ve toplum üzerindeki etkileri gibi konular ele alındı. Konuşmacılara günün anısına dünyaca ünlü Devrek Bastonu takdim edildi.

Panelin ardından katılımcılar bilgilendirici broşürler ile Devrek Orman İşletme Müdürlüğünce sedir fidanı dağıtıldı.