Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’nin hayata geçmesi için göreve geldiği ilk günden itibaren büyük çaba harcadığı Devrek Irmağı Islahı Projesinde çalışmalar devam ediyor.

Devrek Irmağı’nda  Bölge Trafikten Saraçoğlu Petrole kadar taşkın korumayla ilgili çalışmalar yapılıyor.

Bu projeyle birlikte ilçe merkezimiz ve 214 dekar arazi sel ve su taşkınlarına karşı daha güvenli hale gelecek. Ayrıca Devrek Meslek Yüksekokulumuza kadar olan bölgede sahilde yol olacak. Dedeoğlu Köyü tarafında TOKİ’ye kadar olan alan, Devrek’in yeni yerleşim bölgesi olacak. Islah edilen ırmağın etrafında yeni yaşam alanları kazanılmış olacak. Ayrıca bu projeyle birlikte yatırımcılar içinde cazip alanlar ortaya çıkacak.