Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79.yıldönümü dolayısıyla ilçemizde anma programı düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan ilk programda İlçe Kaymakamı Yakup Güney, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yıldırım Yörük ve Belediye Başkanımız Mustafa Semerci tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saat 09: 05'i gösterdiğinde, çalan sirenler ile beraber saygı duruşunda bulunuldu.

Çelenk sunma töreninin ardından Atatürk Kültür Merkezi’ndeki anma programına geçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu Müdürü Atilla Güzelhan tarafından yapıldı.

Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı" 10 Kasım" orataryosu davetlilerin büyük beğenisini kazandı.