Devrek’te  “ATA’mızın Sevdiği Şarkılar Konseri” düzenlendi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 79.yıldönümünde ilçemizde sevdiği şarkılarla anıldı. Devrek Kültür Derneği tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen program büyük ilgi gördü. Konserde Devrek Kültür Derneği Türk Sanat Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Konserde Haydar Haydar, Gamzedeyim Deva Bulmam, Fikrimin İnce Gülü, Bülbülü Altın Kafese, İzmir’in Kavakları, Vardar Ovası gibi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği eserler yer aldı. Davetlilerle zaman zaman bazı şarkılara ve  marşlara hep birlikte eşlik ettiler.

Konserin sonunda Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Koronun Şefi Levent Özger’e çiçek takdim ederek konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi tebrik etti.

Düzenlenen konsere İlçe Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve Eşi Gönül Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.