Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında gençleri makamında ağırladı.

Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, öğretmenler, sporcular ve gençlerden oluşan heyet Gençlik Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi ziyaret etti. Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş eğitime, spora ve gençlere verdiği büyük desteklerden dolayı Başkan Semerci’ye teşekkür etti. Durdubaş ayrıca hafta kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında Belediye Başkanı Mustafa Semerci'yi bilgilendirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimize, çocuklarımıza çok önem veriyoruz. Eğitime, spora ve gençlerimize verdiğimiz destekler bundan sonra da devam edecektir. Tüm gençlerimize sağlık, başarı ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum. Bu vesileyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gençlerimize armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor, şimdiden hemşerilerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ” dedi.

Başkan Semerci ayrıca gençlerin Gençlik Haftalarını kutlayarak ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.