Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Devrekli Şair Rüştü Onur’un vefatının 75. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Başkan Semerci mesajında, “Ülkemizin ve ilçemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden bir tanesi olan hemşerimiz Şairimiz Rüştü Onur’u vefatının 75.yıldönümünde saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Yazdığı eserlerle ölümsüzleşen Şairimiz Rüştü Onur da ilçemizin yetiştirdiği en önemli değerlerden bir tanesidir. Genç yaşta hayata veda eden Şairimiz Rüştü Onur kısacık ömrüne önemli eserler sığdırarak şiir tarihimizde kendisine kalıcı ve önemli bir yer edinmiştir. Kendisiyle her zaman gurur duyduğumuz Şairimiz ilçemizin tanıtımına da büyük katkılar yapmıştır.

Vefatının 75.yıldönümünde hemşerimiz Şair Rüştü Onur’u bir kez daha saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.