19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı ilçemizde büyük bir coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cihan Durdubaş tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirler okunması, halk oyunları ve spor gösterilerinin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Cumhuriyet Alanında yapılan etkinliklere Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, İlçe Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Yıldırım Yörük, gaziler, askerler sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.