Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Semerci mesajında, “Acısı ve tatlısıyla, üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin mutluluğunu, heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Her yeni yıl, umut ve iyimserliğin egemen olduğu bir ortamı da beraberinde getirmektedir. 2017 yılı yoğun belediyecilik çalışmalarıyla geride kaldı. Önümüzde yepyeni hedefler, umutlar ve beklentilerle dolu bir yıl var. Kıymetli hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle daha yaşanabilir bir Devrek için çalışmalarımız 2018 yılında artarak devam edecek. Yeni atılımlar, projeler ve yeni umutlarla ilçemizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız.

2018 yılının ülkemize, milletimize, ilçemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık  ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın ve aziz milletimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.