Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) komisyonları Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret ettiler.

Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Sekreteri, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Kalaycı, ZONDEF Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Samet Eren ile beraberlerindeki heyet Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette ZONDEF Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mustafa Kalaycı, ZONDEF Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanı Samet Eren ile beraberindekiler, yaptıkları bütün etkinliklerde verdiği büyük destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'ye teşekkür ettiler. İlçede yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Başkanımıza başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci de her zaman desteğe hazır olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.