Kısa bir süre önce Avrupa Devrekliler Derneği’nin yeni başkanı seçilen Devrekli İşadamı Şahin Tabakoğlu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

Avrupa Devrekliler Derneği Başkanı Şahin Tabakoğlu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye makamında ziyarette bulundu. Belediye Başkan Yardımcımız Ayhan Kazkondu’nun da yer aldığı ziyarette Tabakoğlu dernek çalışmaları hakkında Başkan Semerci’ye bilgi verdi. Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’nin her zaman kendilerine büyük destek verdiğini belirten Avrupa Devrekliler Derneği Başkanı Şahin Tabakoğlu, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Devrek’te yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Tabakoğlu, Başkan Semerci’ye başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Avrupa Devrekliler Derneği’nin yeni başkanı Şahin Tabakoğlu ile yeni yönetim kurulunu tebrik etti. Bu tür derneklerin birlik, beraberlik ve dayanışma açısından büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Semerci ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.