Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Semerci konuyla ilgili yayımladığı mesajında, “Demokrasinin vazgeçilmez temel taşlarından biri olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Gazetecilik, özellikle büyük fedakarlık isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Halkımızın gözü ve kulağı olan, mesai kavramı gözetmeksizin bu görevi yürüten basın mensuplarımız desteklenmeli ve onlara en iyi çalışma koşulları sağlanmalıdır. Değerli basın mensuplarımız, halkımızın doğru ve zamanında bilgi almasını sağlamak için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürmektedirler. Halkımızı bilgilendirmek ve kamuoyunu aydınlatmak için basın mensuplarımızın yaptığı özverili çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir. Değerli basın mensuplarımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için olumlu bir rol üstlenmeye devam edeceklerdir.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.