Devrek Belediyesi ile Tüm Bel Sen Zonguldak Şubesi arasında 2 yıllık süreyi kapsayacak toplu sözleşme imzalandı.

Devrek Belediyesi ile Tüm Bel Sen Zonguldak Şubesi arasında toplu sözleşme görüşmeleri tamamlandı. Devrek Belediyesi’nde çalışan memurları ilgilendiren 2 yıllık süreyi kapsayan toplu sözleşme Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ile Tüm Bel Sen Zonguldak Şube Başkanı Kenan Şeref tarafından imzalandı. İmza töreninde Belediye Başkan Yardımcımız Ayhan Kazkondu, Mali Hizmetler Müdürümüz Nafia Çakır, Tüm Bel Sen Zonguldak Şube Basın Yayın Sekreteri İsmail Karademir ile Örgütlenme Sekreteri İsmail Sefertaş da hazır bulundu.

Toplu sözleşme görüşmelerinin olumlu bir havada geçtiğini dile getiren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, “Çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Çalışanlarımızın alın terleri kurumadan maaşlarının düzenli ve zamanında, hak ettikleri ücreti alabilmeleri konusunda titiz davranıyoruz.  Belediyemize yıllardır emek veren memurlarımızın emeklerinin karşılığını alabilmeleri için üzerimize düşeni yaptık.  Kurumumuzun çıkarlarını da dikkate alarak karşılıklı mutabakat ile her iki tarafı da memnun eden bir sözleşme imzaladık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Toplu sözleşme sürecinin Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’nin olumlu yaklaşımlarıyla kısa sürede tamamlandığını dile getiren Tüm Bel Sen Zonguldak Şube Başkanı Kenan Şeref, “ Toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde ve imzalanmasında büyük bir özveri ve duyarlılık gösteren Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.