Devrek Belediyesi, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT Fuarı’nda Devrek’in tanıtımını yapıyor.

Bu yıl 22.si düzenlenen ve 80’in üzerinde ülke, 5 bin firma ve markayı bir araya getiren EMİTT Fuarı Devrek Belediyesi her yıl katılıyor.  Cevizli kömeç, beyaz baklava, köy ekmeği gibi yöresel tatların ziyaretçilere ikram edildiği Devrek standında, Devrek Belediyesi tarafından bastırılan tarihi ve doğal güzellikler hakkında bilgiler içeren broşürler de dağıtılıyor.

80’in üzerinde ülke, 5 bin firma ve markayı bir araya getiren EMİTT Fuarına Devrek Belediyesi her yıl katılıyor.  Bugün itibariyle başlayan ve 28 Ocak 2018 tarihine kadar İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açık kalacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Devrek standı ziyaretçi akınına uğruyor.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI NUMAN KURTULMUŞ’TAN ZİYARET

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş Devrek Standını ziyaret etti. Devrek Bastonu hakkında bilgiler alan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’a Belediye Başkanı Mustafa Semerci tarafından dünyaca ünlü Devrek Bastonu takdim edildi.

MESUT ÖZİL, EMİTT FUARINDA…

İlçemizin gururu, hemşerimiz, dünyaca ünlü futbolcumuz İngiltere Premier Ligi’nin güçlü takımlarından Arsenal’de forma giyen Mesut Özil’in stantta birebir posteri bulunuyor.

BÜLENT KORMAZ DEVREK STANDINI GEZDİ

Türk futbolunun efsane isimlerinden ve Galatasaray’ın unutulmaz kaptanlarından Bülent Korkmaz ile Mustafa Sarp da, EMITT Fuarı’nda yer alan Devrek standını ziyaret etti. Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yle sohbet eden Korkmaz, Devrek’in dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu hakkında bilgi alarak baston yapımını inceledi.

BAŞKAN SEMERCİ, ZİYARETÇİLERLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci EMİTT Fuarı’nda Devrek standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgileniyor. Ziyaretçilere yöresel tatlardan ikram eden Başkan Semerci ilçe ve Devrek Bastonu hakkında bilgiler veriyor.