İlçemizde yapılan en önemli alt yapı yatırımlarının başında içme suyu şehir içi şebeke ana hatlarının yenilenmesi geliyor.

Su İşleri ekiplerimiz içme suyu şehir içi şebeke ana hat ve abone bağlantı hattı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler çalışmalarını şuanda Yeni Mahalle Çay 9 Sokak’ta sürdürüyor. Son olarak Çay 8 Sokak ve 665 Nolu Sokak’ın içme suyu hatlarını yenileyen ekiplerimiz bu sokaklarımızın içme suyu hatlarını uzun yıllar güvence altına almıştı.

Devrek Belediyesi, çalışmalarını kendi personel, makine ve araç parkıyla sürdürüyor. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Mustafa Semerci yapılan çalışmalarla içme suyu konusunda ilçemizin gelecek 50 yılının garanti altına alındığını dile getirdi.

İçme suyuna yaptığımız önemli yatırımlarla kıymetli hemşehrilerimize, ülkemizin en sağlıklı ve kaliteli sularından birini sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz.