Devrek Belediyesi, yaptığı düzenleme çalışmalarıyla Egemenlik Mesire Alanını daha modern ve kullanışlı hale getiriyor.

Artan talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda mesire alanını büyüten Devrek Belediyesi, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında bir yandan bisiklet, koşu ve yürüyüş yolları yapım çalışmaları devam ederken bir yandan çadırlı oturma alanlarının yerine kamelyalar konuluyor. Ayrıca çocuklar ve gençler için mevcut oyun alanların yanına macera parkı adı altında yeni oyun ve eğlence alanları yapıldı. Ayrıca mesire alanının giriş kısmı yeniden düzenleniyor.

Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, çalışmalar tamamlandığında Egemenlik Mesire Alanı’nın 7’den 70’e her yaştan vatandaşın gönül rahatlığıyla gelebileceği bir sosyal yaşam alanı haline geleceğini dile getirdi.