Devrek Belediye Meclisi 2018 yılı Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılan toplantıda gündemdeki ve gündeme sonradan eklenen konular görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından ilk olarak İmar Komisyonu kararları görüşüldü.  Atilla Genç’e ait dilekçe ile Devrek İsmetpaşa Mahallesi Hacı Abdullah Sabri Efendi Sokak 328 ada 10 parselde bulunan taşınmazın imar planı değişiklik talebi görüşülerek imar komisyonuna havale edildi.

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci toplantının son bölümünde ilçede devam eden içme suyu, üst yapı yenileme, kordon boyu düzenleme, Devrek Irmağı Islah Projesi, doğalgaz, elektrik gibi yatırımlar hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.