Belediye Başkanımız Mustafa Semerci restorasyon çalışmaları devam eden Merkez Yeni Camii'yi gezerek çeşitli incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, ilçe merkezinde bulunan ve geçtiğimiz aylarda restorasyon çalışmalarına başlanılan Merkez Yeni Cami'yi gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

1958 yılında yapılan ek ilavelerle caminin orijinal görüntüsünün bozulması nedeniyle Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce restorasyona alınan camiyi gezen Başkan Semerci çalışmalar hakkında şunları söyledi, " Yıllar evvel tarihi camiye ek ilaveler yapılması nedeniyle orijinali adeta kaybolan camimizi yeniden eski haline getirilmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Ek ilaveler yıkılarak gerçek bina gözler önüne çıkmış bulundu. Yaklaşık bir yıl içinde yeni ve orijinal haliyle camimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz” dedi.