Devrek Belediyesi ve AK Parti Devrek İlçe Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programı büyük ilgi gördü.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Devrek Belediyesi ve AK Parti Devrek İlçe Kadın Kolları tarafından ortaklaşa kahvaltı programı düzenlendi. Düzenlenen kahvaltı etkinliğine 7’den 70’e her yaştan bayan büyük ilgi gösterdi.  Her yıl Kadınlar Günü dolayısıyla büyük çaplı organizasyon düzenleyen Devrek Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı ve aziz şehitlerimiz dolayısıyla bu yıl eğlenceden uzak kahvaltı programı gerçekleştirdi.

Programda  Belediye Başkanımız Mustafa Semerci eşi Gönül Semerci’yle birlikte davetlileri kapıda karşıladı. Masaları tek tek dolaşan Başkan Semerci, bayanların bu anlamlı günlerini kutlayarak aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu uzun ömürler diledi.

Etkinlikte bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, “Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınlarımızın,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum. Sağlıklı, mutlu daha nice 8 Martlar geçirmenizi Allah’tan niyaz ediyorum. Her yıl belediye olarak bu özel günde sizlerle beraber olduk. Önceki yıllarda yaptığımız etkinliklerimizi eğlence ile noktalıyorduk. Her gün şehitlerimizin olduğu, analarımızın üzüntü ile geçirdikleri bugünlerde eğlence ağırlıklı program düzenlemedik. Biz bize, az da olsa sizleri sıkmayacak kadar bizleri anlatmak, sizlerin de isteklerini dinlemek şeklinde program yaptık. Öncelikle bizlerin davetini kırmayıp, etkinliğimize geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğini biliyoruz. Bir kez daha sizlerin Kadınlar Gününüzü tebrik ediyorum. Bizler için, ülkemizin bekası için, çocuklarımızın geleceği için, Türkiye için, İstiklal Mücadelesinde, 15 Temmuz’da, Afrin’de, Güneydoğu’da canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.  Mekanları cennet olsun. Kıymetli ailelerine sabır diliyorum. Gazilerimize, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Geçirilen bu zor günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamızı, en güzel günlerin sizlerle beraber olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Devrek Çınar Otel’de düzenlenen etkinliğe  Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve Eşi Gönül Semerci, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Yaşar Canbaş, AK Parti İlçe Yerel Yönetimler Başkanı İsa Bükrü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Siyasi Hukuki İşler Başkanı Sevgi Özmekik ve teşkilat üyeleri ile çok sayıda bayan katıldı.