Belediyemiz tarafından İsmetpaşa Mahallesi Muhtarlığı için yeni hizmet binası yapıldı.

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Necla Esen Ak, Usta Evyanı Sokak'ta yapılan yeni muhtarlık binasına taşınarak halkımıza burada hizmet vermeye başladı.

Muhtar Ak'ı yeni muhtarlık hizmet binasında ziyaret eden Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci, hayırlı uğurlu olsun diyerek İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Necla Esen Ak'a çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Başkanımız ayrıca muhtarlık binasında bulunan vatandaşlarımızla sohbet etti.

Muhtar Ak da hem yeni yapılan muhtarlık binasından hem de ziyaretten dolayı Başkanımıza teşekkür etti.

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Necla Esen Ak, muhtarlık binası olarak 2014 yerel seçimlerinden itibaren 4 yıl süreyle Devrek Belediyesi Yaşlılar Dinlenme Evi'n kullanmıştı.