Devrek Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci başkanlığında yapılan toplantıda, gündemdeki maddeler ile gündeme sonradan eklenen madde görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından ilk olarak belediye encümen üyeliklerine Mustafa Karaelmas ile Yüksel Karka seçildi. Encümen üyelerinin belirlenmesinin ardından teamül gereği, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’nin yerini Meclis Başkan Vekili Osman Erenoğlu’na bıraktığı toplantıda 2017 yılı Faaliyet Raporu görüşülerek kabul edildi. 2017 yılı Denetim Komisyonu Raporunun okunmasının ardından İmar Komisyonu kararları görüşülerek kabul edildi.

Devrek Mal Müdürlüğü’nün Devrek İsmetpaşa Mahallesi Sazlık Çayı Mevkii 450 ada 1 parsel nolu taşınmaz da imar planı değişiklik talebi görüşüldü.

Devrek’te yeni imarı yapılan ve yenilenmeye ihtiyacı olan bölgelerde altyapıda kullanılmak üzere İller Bankası’ndan kredi çekilmesi konusu görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesinin ardından toplantı sona erdi.