Devrek Belediyesi, ilçenin dört bir yanında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Devrek Belediyesi, daha yaşanabilir bir Devrek için ilçede yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.  İlçede yapılan çalışmalara büyük önem veren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, çalışmaları yakından takip ediyor.

SOKAKLAR KALICI VE KULLANIŞLI BİR ÜST YAPIYA KAVUŞUYOR

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı sokak ve bölgelerin üst yapılarını yeniliyor.

İçme suyu, doğalgaz, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik gibi alt yapı çalışmaları dolayısıyla zarar gören parke yollar ve kullanışsız hale gelen kaldırımlar belediye ekiplerince sıfırdan yeniden yapılıyor. Sokaklar bir yandan hem daha güzel bir görünüme kavuşurken bir yandan da kalıcı ve kullanışlı bir üst yapıya kavuşuyor. Şu anda belediyeye ekipleri tarafından İnönü Caddesi’nde yer alan bağlantı yollarında yapılan üst yapı yenileme çalışmaları tamamlanmak üzere. Ayrıca geçtiğimiz günlerde sıcak asfalt çalışması yapılan Ankara Caddesi (Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi altı)nin kaldırımları yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Ayrıca alt yapı yenileme çalışmalarının tamamlandığı Eski Mahalle Osmanşahlar Sokak ile Yeni Mahalle 607 Nolu Sokak’ın üst yapıları yenilenecek. Bu sokakların uzun yıllar önce yapılan, içme suyu, doğalgaz, yağmur suyu, elektrik gibi alt yapı çalışmaları dolayısıyla tahrip olarak kullanışsız hale gelen parke yolları belediye ekiplerince sökülmeye başlandı.