Su İşleri ekiplerimiz ilçemizde yaptığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yeni Terminal karşısı Bükrü Sitesi ile Yeni Jandarma Karakolu arasında bulunan alanda Devrek-Zonguldak karayoluna zarar vermeden içme suyu yatay sondaj çalışması yapıldı.

Ağalar Mahallesi Kooperatif evleri bölgesi ve civarı ile TOKİ bölgesine giden içme suyu ana hattı için yapılan yatay sondaj ile asfalt yolun altından uzun ömürlü 355'lik ve 110'luk polietilen borular geçirildi.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Devrek Irmağı Islah Projesiyle birlikte Devrek’in yeni yerleşim bölgesi olacak olan Dedeoğlu bölgesinde TOKİ de dahil Devrek Meslek Yüksekokulu’na kadar yapılacak binaların su probleminin bu çalışmayla çözüleceğini dile getirdi.

Başkan Semerci ayrıca yapılan çalışmalarla su konusunda hem ilçenin olumsuzluklarının giderildiğimi hem de ilçenin geleceğinin inşa edildiğini belirtti.