Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Çelenk sunma töreninin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde ikram programı düzenlendi.

BAŞKAN SEMERCİ’DEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Çelenk sunma töreninin ardından Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Başkanımız ziyarette görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygıyla andığını belirterek, görevleri başındaki fedakar polislerimize çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ZİYARET

Karşıyaka 100.Yıl İlkokulu öğrencileri Polis Teşkilatımızın 173.kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ziyarette geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı ile tüm emniyet mensuplarının bu anlamlı haftalarını kutlayarak görevlerinde başarılar dilediler.

ESKİ DEVREK KAYMAKAMI YAKUP GÜNEY’DEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZE ZİYARET

Kısa bir süre önce Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine tayini çıkan eski İlçe Kaymakamımız Sayın Yakup Güney ilçemize gelerek İlçe Emniyet Müdürlüğümüze ziyarette bulundu.

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve İlçe Emniyet Müdürü Selim Karartı ile sohbet eden Kaymakam Güney tüm emniyet mensuplarının Polis Haftalarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.