Belediyemiz ilçemizde ilkleri yapmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilikle ilgili çalışmalarını sürdüren Belediyemiz 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle "HOŞGELDİN BEBEK " Projesi başlatmıştı. Proje kapsamında bu tarih itibariyle yeni doğan bebeklerimizin ailelerine ilçe merkezimizde ve köylerimizde ziyaretlerde bulunuyoruz.

Ziyaretlerimiz bugün de devam etti. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci'nin yoğun programları dolayısıyla katılamadığı ziyaretlerde yeni doğan bebeklerimizin ailelerine hediye kutularımızı takdim ettik.

Başkanımızın eşi Gönül Semerci, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen ile AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Çiğdem Madenci Kapucubaş'ın yer aldığı ziyaretlerde yeni doğan bebeklerimizin ailelerine Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'nin selamlarını ileterek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunduk.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren ailelerimiz de böyle anlamlı bir sosyal projeden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'ye teşekkür ettiler.