Su İşleri ekiplerimiz ilçemizde yaptığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çalışmalarımız şuanda Yeni Terminal Mevkiinde devam ediyor. Yapılan çalışmalarla yeni içme suyu ana hattı döşeniyor. Kısa bir süre önce Yeni Terminal karşısı Bükrü Sitesi ile Yeni Jandarma Karakolu arasında bulunan alanda Devrek-Zonguldak karayoluna zarar vermeden içme suyu yatay sondaj çalışması yapılmıştı.

Çalışmayla birlikte Ağalar Mahallesi Kooperatif evleri bölgesi ve civarı ile TOKİ bölgesine giden içme suyu ana hattı için yapılan yatay sondaj ile asfalt yolun altından uzun ömürlü 355'lik ve 110'luk polietilen borular geçirilmişti.

Devrek Irmağı Islah Projesiyle birlikte Devrek’in yeni yerleşim bölgesi olacak olan Dedeoğlu bölgesinde TOKİ de dahil Devrek Meslek Yüksekokulu’na kadar yapılacak binaların su problemi Su İşleri ekiplerimizce yapılan çalışmalarla çözülecek.

Yapılan çalışmalarla su konusunda hem ilçemizin olumsuzlukları gideriliyor hem de ilçemizin su konusunda geleceği inşa ediliyor.