Egemenlik Mesire Alanını ziyaret eden Belediye Başkanımız Mustafa Semerci vatandaşlarla sohbet ederek daha yaşanabilir bir Devrek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.

Egemenlik Mesire Alanı hafta içi hafta sonu demeden vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Belediye Başkanımız Mustafa Semerci eşi Gönül Semerci’yle birlikte hafta sonunda mesire alanını ziyaret etti. Masaları tek tek dolaşan Başkan Semerci, çocuklarıyla birlikte güzel ve ferah bir ortamda piknik keyfi yapan vatandaşlarla sohbet etti.  Egemenlik Mesire Alanı’nda yapılan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendiren Belediye Başkanımız Mustafa Semerci,  aileleriyle birlikte mesire alanına gelen çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklar da Başkan Semerci’ye büyük ilgi göstererek fotoğraf çektirdiler.

Yapılan düzenleme çalışmaları hakkında vatandaşların görüşlerini dinleyen Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, vatandaşlardan aldıkları güç ve destekle daha yaşanabilir bir Devrek için çalıştıklarını belirtti. Yeşillendirme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Semerci kamelyaların, barbekülerin, spor alanlarının sayısının artırılacağını ve önümüzdeki günlerde mescidin yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Devam eden düzenleme çalışmalarıyla birlikte Egemenlik Mesire Alanı’nın adeta çehresinin değiştiğini dile getiren vatandaşlar yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Oyun parkı, yeni kamelyalar, barbeküler ve peyzaj çalışmalarıyla birlikte mesire alanının her yaştan vatandaşın gönül rahatlığıyla gelebileceği bir sosyal yaşam alanı haline geldiğini ifade eden vatandaşlar yapılan düzenleme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'ye teşekkür ettiler.