Devrek Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla Egemenlik Mesire Alanında etkinlik düzenlendi.

Anneler Günü dolayısıyla Egemenlik Mesire Alanı’nda Yağmur Ekibi bir konser düzenledi. Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. Egemenlik Mesire Alanı büyük ilgi görürken aileleriyle birlikte mesire alanına gelen çocuklar macera oyun parkında keyifli anlar yaşadılar. Belediye Başkanımız Mustafa Semerci de eşi Gönül Semerci’yle birlikte Egemenlik Mesire Alanını gezerek aileleriyle birlikte piknik keyfi yapan annelerin Anneler Gününü kutladı. AK Parti Sosyal İşler Başkanı Tülay Tatoğlu’nun da eşlik ettiği etkinlikte Başkan Semerci vatandaşlarla bol bol sohbet etti.  Vatandaşların istek ve sıkıntılarını da dinleyen Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak günün anısına karanfil takdim etti. Tüm annelere aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu uzun ömür geçirmeleri dileklerinde bulunan Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, vatandaşlara ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vatandaşlar da ilçede yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek düzenlenen güzel etkinlikten dolayı Başkan Semerci ile Eşi Gönül Semerci’ye teşekkür ettiler.