İlçemizde Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler Belediye Şehir Bandomuz eşliğinde yapılan Gençlik Yürüyüşüyle başladı. Gençlik Merkezi önünden Cumhuriyet Meydanına kadar yapılan yürüyüşün ardından kutlama programı yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Belediye Şehir Bandomuz tarafından konser verildi. Belediye Şehir Bandomuz büyük alkış alırken, Zonguldak HASAD Halk oyunları ekibi tarafından sergilenen halk oyunları gösterileri büyük ilgi çekti.

Gençlik Haftası kutlama etkinliklerine Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, İlçe Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Yıldırım Yörük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karaelmas, daire müdürleri,  öğretmenler ile öğrenciler katıldı.