Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Semerci mesajında, “Toplum hayatında sevgi, saygı, hoşgörü, huzur, yardımlaşma ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan ayına daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. 11 Ayın Sultanı ramazan ayı, tüm islam aleminin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanıdır. Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan ayı, Müslümanlar için bir kaynaşma, ortak paylaşım, birliktelik ve hoşgörüyü ifade eder. Ramazan ayı iftarlarla, verilen fitre ve zekâtlarla birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği, paylaşmanın ve dayanışmanın yoğunlaştığı mübarek günlerdir.  Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı Ramazan ayı aynı zamanda küskünlüklerin sona erdiği, dargınlıkların unutulduğu ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği bir aydır. Devrek Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik hazırladık. Cumhuriyet Alanındaki Ramazan Meydanında yapacağımız etkinliklerimizde geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız çocuk olmanın tadına varırken, kıymetli hemşerilerimiz de o eski Ramazan aylarını yeniden yaşayacak.

Ramazan ayına girmemiz vesilesiyle rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı bu ayda, bütün hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek ayın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.