Devrek Belediyesi, Devrek Meslek Yüksekokulu, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Devrek Kent Konseyi işbirliğiyle "İletişimde Sihirli Kelimeler" Konferansı düzenlendi.

Açıkalın konuşmasında, “Bizim mühendise ihtiyacımız yok! Yıkılmayan bina yapan mühendise ihtiyacımız var. Bizim öğretmene ihtiyacımız yok! Bizim dürüst, ahlaklı ve çalışkan bireyler yetiştirecek öğretmenlere ihtiyacımız var. İnsan kaynağını karakter boyutunda geliştirmeliyiz. Karakter çevrede gelişir. “ dedi. Konuşmasında “Teşekkür Ediyorum, Özür dilerim, Lütfen” gibi 3 sihirli kelimenin hayatımızda sıklıkla kullanılması gerektiğine dikkat çekti.

Eğitimci Yazar Prof.Dr. Aytaç Açıkalın'ın konuşmacı olarak katıldığı konferans büyük ilgi gördü. Açıkalın konuşmasının ardından davetlilerden büyük alkış aldı. Konferansın ardından Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci, Açıkalın'a teşekkür ederek günün anısına Devrek Bastonu takdim etti.

Eğitimci Yazar Prof.Dr. Aytaç Açıkalın konferanslarının ilk bölümünde öğrencilerle bir araya geldi. Açıkalın konuşmasında “Teşekkür Ediyorum, Özür dilerim, Lütfen” gibi 3 sihirli kelimenin hayatımızda sıklıkla kullanılması gerektiğini vurguladı.