Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Devrek Kaymakamı Mehmet Soylu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

Devrek Kaymakamı Mehmet Soylu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye makamında ziyarette bulundu. Fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette Kaymakam Soylu ilçede yapılan çalışmalar ve ilçe hakkında Başkan Semerci’den bilgiler aldı. Devrek gibi güzel bir ilçede görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Soylu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Semerci, ziyaret dolayısıyla Kaymakam Soylu’ya teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde Devrek için güzel çalışmalara imza atmak istediklerini belirten Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Devrek Kaymakamı Mehmet Soylu’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.