AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, Ak PARTİ İlçe SKM Başkanı Mustafa Karaelmas ve teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde verdiği desteklerden dolayı Başkan Semerci’ye teşekkür etti.

İlçemizde yapılması planlanan projeler hakkında Başkanımızdan bilgiler alan AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu ilçemizde yapılan güzel ve başarılı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’yi tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu ayrıca 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin Zonguldak’ta en çok oy aldığı ilçenin Devrek olduğunu belirterek verdikleri desteklerden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür etti.