Belediyemiz ilçemizde ilkleri yapmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilikle ilgili çalışmalarını sürdüren Belediyemiz 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle "HOŞGELDİN BEBEK " Projesi başlatmıştı.

Proje kapsamında bu tarih itibariyle yeni doğan bebeklerimizin ailelerine ilçe merkezimizde ve köylerimizde ziyaretlerde bulunuyoruz.

Ziyaretlerimiz bugün Güzelyurt, Gürbüzler ve Eğerci Köylerimiz ile ilçe merkezimizde devam etti. Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci yoğun programları dolayısıyla sadece bir ailemizin ziyaretine katılabilirken ziyaretlerimizde yeni doğan bebeklerimizin ailelerine hediye kutularımızı takdim ettik.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren ailelerimiz de böyle anlamlı bir sosyal projeden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'ye teşekkür ettiler.

Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ailelerimize teşekkür ediyor, bebekleriyle birlikte huzur, mutluluk ve sağlık dolu uzun ömürler diliyoruz.