Bölgesel Amatör Lig( BAL)’inde mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarına başladı.

Kırmızı beyazlı ekip ilk antrenmanını Devrek Şehir Stadında Antrenör Bülent Öztürk nezaretinde gerçekleştirdi. Sezonun ilk antrenmanında eski ve yeni futbolcular da yer aldı. Ankaragücü U-21 takımından gelen 6 oyuncunun da yer aldığı antrenman neşe içerisinde geçti. Temsilcimiz Devrek Belediyespor yoğun bir çalışma programıyla yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon yükseldiği Bölgesel Amatör Ligi’nde ikinci sezonunu yaşayacak olan temsilcimiz Devrek Belediyespor, bu sezon üst sıralara oynayan bir takım oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 28 futbolcu ile çalışmalara başlayan temsilcimizde önümüzdeki günlerde denenecek futbolculardan bazıları elenecek ve kadro 18'e düşerek yerli oyuncularla takviye yapılarak 23 futbolcu ile yeni sezonda mücadele edecek.