Sosyal belediyecilikle ilgili çalışmalarını sürdüren Belediyemiz 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle "HOŞGELDİN BEBEK " Projesi başlatmıştı.

Proje kapsamında bu tarih itibariyle yeni doğan bebeklerimizin ailelerine ilçe merkezimizde ve köylerimizde ziyaretlerde bulunuyoruz.

Ziyaretlerimiz kapsamında ilçe merkezimizde yeni doğan bebeği olan 6 ailemize ziyaretlerde bulunduk.

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'nin yoğun programları dolayısıyla katılamadığı ziyaretlerde yeni doğan bebeklerimizin ailelerine hediye kutularımızı takdim ettik.

Başkanımızın eşi Gönül Semerci hanımefendi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen ile AK Parti İlçe Sosyal İşler Başkanı Tülay Tatoğlu'nun yer aldığı ziyaretlerde yeni doğan bebeklerimizin ailelerine Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci'nin selamlarını ileterek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunduk.

Ziyaretlerimizde ayrıca vatandaşlarımızın istek ve sıkıntılarını dinledik.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren ailelerimiz de böyle anlamlı bir sosyal projeden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci'ye teşekkür ettiler.

Gösterdikleri misafirperverlikten dolayı ailelerimize teşekkür ediyor, bebekleriyle birlikte huzur, mutluluk ve sağlık dolu uzun ömürler diliyoruz

HOŞGELDİN YİĞİT ALAKAZLI BEBEK,
HOŞGELDİN FATMA BAŞARAN BEBEK,
HOŞGELDİN ALYANUR ÇOLAK BEBEK,
HOŞGELDİN EMİR ŞAHİN ARABACI BEBEK,
HOŞGELDİN ASYA KARAÖZ BEBEK,
HOŞGELDİN MUHACİR ENES SARAÇBAŞI BEBEK.