Bu yıl 29.su düzenlenecek olan Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali Komitesi toplandı.

Komite toplantısı, İlçe Kaymakam Vekilimiz Mehmet Soylu ve Belediye Başkanımız Mustafa Semerci başkanlığında gerçekleştirildi.

Baston ve Kültür Festivali çerçevesinde yapılacak olan etkinlikler komite üyelerine slayt olarak gösterildi, etkinlikler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu yıl düzenleyeceğimiz 29. Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali, kültürel etkinlikler çerçevesinde olması gerektiği konusunda ortak karar alındı.

Festivalimizde ünlü sanatçılarımız Uğur Işılak 18 Ağustos Cumartesi günü, Öykü Gürman 19 Ağustos Pazar Günü konser verecek.

Baston ve Kültür Festivalinin alt teması “ Mesut Özil’e sahip çıkıyoruz” olarak belirlendi.

Komite toplantısına, İlçe Kaymakam Vekilimiz Mehmet Soylu, Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, Belediye Başkan Yardımcımız Ayhan Kazkondu, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yumurtacı, Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Akdemir, Baston Ustaları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Orbay Tolga Akıncı, Devrek Baston ve El Sanatları Kooperatifi Başkanı Metin Dedemen, Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Temsilcisi ile daire müdürlerimiz katıldı.