Belediyemiz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Egemenlik Mesire Alanımızda yaptığımız Safder Kartoğlu Koşu, Yürüyüş ve Bisiklet Parkurunda yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ve eşi Gönül Semerci, Belediye Başkan Yardımcımız Ayhan Kazkondu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci, Egemenlik Mesire Alanımızda geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz ve kıymetli hemşerilerimiz için yaptığımız tenis kortu, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan spor tesislerimizde vatandaşlarımızla tenis ve basketbol oynadı. Spor aktivitelerinin hemen ardından yürüyüşe katılanlara kahvaltı ikramında bulunuldu.

Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklere katılan vatandaşlar Egemenlik Mesire Alanında yapılan Safder Kartoğlu Koşu, Yürüyüş ve Bisiklet Parkuru ile tenis kortu, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan spor alanları dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Semerci’ye teşekkür ettiler.