Ankara Orta Oyunu Tiyatro Topluluğunun sahnelendirdiği tiyatro oyunu izleyenleri adeta Kurtuluş Savaşı yıllarına götürdü. Tiyatro oyununda sahne alan oyuncular oyunun ardından ayakta alkışlandı. Oyun izleyenleri hem duygulandırdı hem de yokluk içerisinde yapılan mücadelede kazanılan zaferin canlandırılmasıyla gururlandırdı.

Tiyatronun ardından sahnede kısa bir konuşma yapan Başkan Semerci, “ Cumhuriyet Bayramımızı değişik bir konseptle kutlamak istedik. Eğlence ağırlıklı değil, duyarak, görerek bu İstiklalin, Cumhuriyetin, nasıl kazanıldığını sizlere sergilemek istedik. Ankara Orta Oyunu Tiyatro Grubu oyuncularına çok teşekkür ediyorum, gerçekten güzel bir oyun sergilediler. Ve bize geçmişimizi hatırlattılar. Geçmişini bilmeyen geleceğinizi zaten bilemez” dedi. Belediye Başkanımız Mustafa Semerci konuşmasının ardından bu anlamlı tiyatro oyunundan dolayı teşekkür ederek günün anısına çiçek takdim etti.

Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyununa Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci ve eşi Gönül Semerci, Ak Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek, AK Parti İl Tanıtım Medya Başkanı Ahmet Çalık,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Abdullah Turan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Özmen, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.