Belediye Başkanımız Mustafa Semerci'nin büyük çabalarıyla ihaleye çıkartılan ve yapım çalışmaları tamamlanan Devrek TOKİ Projesinde blok numarasına göre anahtar teslimleri başladı.

TOKİ konutlarında anahtar teslimleri blok numarasına göre devam ediyor.

Belediye Başkanımız Mustafa Semerci, konutlarının anahtar teslim işlemlerini yerine getiren konut sahibi vatandaşlarımızla sohbet ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşlarımızın mutluluğuna ortak olan Başkanımız Allah güle güle oturmayı nasip etsin diyerek TOKİ Projesinin Devrek'te hayata geçmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

271 konut, 1 büfe ve 1 camiden oluşan Devrek TOKİ Projesinde anahtar teslimi sırasında vatandaşlarımız büyük mutluluk yaşadılar.

Anahtarlarını alarak dairelerini gezen vatandaşlar TOKİ konutlarının yapımında büyük çaba harcayan Belediye Başkanımız Mustafa Semerci ile emeği geçen herkese teşekkür ettiler.