Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, beraberindeki "Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği" üyeleriyle beraber ilçemizi ziyaret etti.

Bastoncular Çarşısını ve değerli baston ustalarımızı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un eşi ve aynı zamanda "Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği" Başkan Yardımcısı olan Pervin Ersoy, ilçemizin dünyaca ünlü simgesi Devrek Bastonu hakkında bilgiler aldı. Bastonları yakından inceleyen ve yapımı hakkında bilgiler alan Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Devrek Bastonuna hayran kaldı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Tolga Polat'la birlikte Ersoy'u karşılayan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Semerci ilçemiz hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Belediye Şehir Bandomuz mini bir konser verdi.