Devrek Belediyesi'nin çocuklarımız için organize ettiği ve Devrek Sinema Salonu’nda ücretsiz olarak gösterimi yapılan “Kuklalı Kök” adlı film çocuklarımızın beğenisini kazandı.

Belediyemiz tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında çocuklar için ilçemiz sinema salonunda gösterimi yapılan “Kuklalı Köşk” adlı çocuk sineması, filmi izlemeye gelen çocuklarımız tarafından büyük beğeni kazandı.

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt Sinema Salonu’na ziyarette bulunup, filmi izlemek için salonu dolduran çocuklarla sohbet etti.

Çocuklar tarafından kendisine gösterilen sıcak ilgi karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Başkan Bozkurt, gösterim öncesi sinema salonunu dolduran çocukların her birine iyi seyirler diledi.