Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü ve Devrek Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü koordinesinde Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nde yapılan Kıbrıs Barış Harekâtına katılan Gazilerimizin madalya törenine katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) tarafından Milli Mücadele Madalyaları Tüzüğü kapsamında Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan Gaziler için hazırlanan Milli Mücadele Madalya ve beratları Devrek Kaymakam Vekili Serkan Keçeli, Devrek Garnizon Komutanı Rıdvan Babat, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Devrek İlçe Jandarma Komutanı Serkan Koparan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü tarafından ilçemizde ikamet etmekte olan 58 Kıbrıs Gazisine törenle verildi.

Devrek Kaymakam Vekili Serkan Keçeli, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmasında gazilerimize minnet borçlu olduğumuza vurgu yaptı. Konuşmanın ardından gazilerimize madalyaları verildi.