Devrek Belediyesi 2019-2024 Döneminin üçüncü toplantısı olan Haziran Ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ve Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Çetin Bozkurt başkanlık etti.

Başkan Bozkurt, yapılan yoklamanın sonundan, açılışın yapıldığını duyurarak, tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından toplantıyı başlattı.

Haziran ayı Belediye meclis toplantısında gündeme ilave dilen iki madde sonucunda toplamda 4 madde oy birliğiyle karar bağlandı.

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü’ne ait ilçemiz Şehir İmar Planında kamulaştırma koridoru ile ilgili değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi ve Devrek Belediyesi’ne ait 1 adet arazöz aracın satışı ile ilgili emcümene yetki verilmesi talebinin görüşülmesi maddeleri CHP ve AKP’li meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Gündeme ek olarak Celal Ulupınar tarafından talep edilen, İlçemiz Karşıyaka Mahallesi tapuda 4 ada, 11 parselde imar planı değişikliği talep dilekçesinin görüşülmesi ve Devrek Meslek Yüksek Okulu tarafından talep edilen ilçemiz Ağalar Mahallesi tapuda Dedeoğlu Köyü 107 ada, 106 parseldeki imar değişikliği konusunun görüşülmesi maddeleri de meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Başkan Bozkurt, toplantının sonunda meclis üyelerine, Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) tarafından düzenlenmiş olan Belediye Meclis Üyesi kartlarını takdim etti.

Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt bir sonraki meclis toplantısını 4 Temmuz Perşembe günü saat: 16.00’da Devrek Belediye Aile Çay Bahçesi’nde halkında katılımıyla yapacaklarını duyurarak toplantıyı sonlandırdı.